Vår hjemmearena er Ingierkollen Slalåmsenter syd for Kolbotn sentrum.

Med ca. 400 medlemmer er vi en klubb med et høyt aktivitetsnivå. I tillegg har vi aktive fra andre klubber og andre deler av Oslo som trener fast med oss.

Klubbens formål er å fremme alpin-idrett i sunne former, ved samarbeid og kameratskap. Tilbudene spenner fra alpinskole for barn og voksne, til trening og konkurranse for de aller ivrigste.
Våre trenere holder et høyt nivå, deltar i front på faglig utvikling og søker fagkompetanse på alle nivåer.

Klubben er blant de mest aktive når det gjelder arrangement innen Norges Skiforbund og Oslo Skikrets.
IRS samarbeider også med andre klubber om treningssamlinger og renn.
Mange av våre løpere har valgt skigymnas etter aktive år i klubben.

Klubben drives av foreldres innsats, kontingent, kioskdrift og sponsorinntekter.
Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til deltagelse, enten det er til drift eller skiaktiviteter.

Hilsen IRS-leder Steinar Øye, mobil: 957 72 855, e-post: steinar.oye@gmail.com