NYBEGYNNER (6-10 år)
Aurora Haug
Mobil: 93401913
Epost: sportssjef@irsalpin.no
 

Planer

Slalåmtrening for NYBEGYNNER

Nybegynner gruppe 2020

Lek og lær – for mer gøy på ski
VELKOMMEN TIL NYBEGYNNER-GRUPPEN

Lekbasert alpintrening for skiglede og mestring i familiebakken i Ingierkollen for barn mellom 5 – 10 år som klarer å ta skiheisen selv i familiebakken. Er barna yngre, men har stått en del på ski, ta kontakt med oss for en prat.

Meld deg på her: nybegynner_2020
Treningen foregår i januar, februar og mars lenge det er snø i bakken

TRENINGSTIDER:

Nybegynnergruppen trener 6.januar – 26.mars 2020.

MANDAGER:   17:30-19:00

TORSDAGER: 17:30-19:00

Praktisk informasjon

Vi anbefaler at dere ankommer treningen 15 minutter før oppstart for å gjøre barna klar slik at barna er klare med ski på beina når vi starter opp. Oppmøte er nede i bunnen av familiebakken ved heisen.

Pris: 2000,- for hele sesongen. Barna kan trene en eller to ganger per uke, og være med så mange eller få treninger dere selv ønsker.

Vi starter på et lavt nivå i familiebakken. Her læres å ploge, svinge og stoppe. Det blir mye moro med kjøring rundt «dusker» under «broer», skileik og selvsagt svingteknikk. Når barnet mestrer dette, tar vi turen til hovedbakken, hvor målet er å få skiglede, kontroll og mestring i en bratt bakke. Barna kan være med på vanlig alpintrening sammen med U10 etter hvert når de har blitt trygge og dersom de har lyst. Nå er målet å kjøre raskere med god kontroll.

Vi sørger for individuell tilpasning slik at det føles trygt og godt å komme opp «til neste nivå» – og barnet går selvsagt kun videre til å prøve trening med U10 dersom barnet selv vil.

Vi anbefaler å begynne på skikurs hos Follo skiskole dersom barnet ikke klarer å ta heisen selv i familiebakken.

Trenger du å låne skiutstyr kan dette lånes gratis på «Bua» v/ Oppegård bibliotek: bua-oppegaard

Heiskort er ikke inkludert i treningsavgiften og kjøpes hos Ingierkollen Slalomsenter.

Ingierkollen Rustad Slalomklubb driver kiosken i Ingierkollen på dugnadsbasis blant alle foreldre så lenge bakken er åpen om vinteren. Det må forventes at også deltakere i nybegynnergruppen stiller på kioskvakt kveldstid i løpet av sesongen.

 

 

Kontakt

Aurora Haug, Sportssjef
Tlf: 93401913
Henrik Rudi Haave, trener
Tlf: 472 44 687
Linda Vist, foreldrekontakt
Tlf: 480 08 146
 

Reportasjer

Sponsorer: