NYBEGYNNER
Kathrine Solbak
Mobil: 464 10 027
Epost: post@irsalpin.no
 

Planer

Slalåmtrening for nybegynnere

Nybegynnerkurs i alpin 2022

Lek og lær – for mer gøy på ski
VELKOMMEN TIL NYBEGYNNER-GRUPPEN

IRS ønsker å fremme alpin-idrett i sunne former, ved samarbeid og vennskap. De fleste barn starter opp i nybegynner-gruppen eller i rekrutt-gruppen. Etter dette har vi tilbud for de som ønsker å trene mer aktivt, da går de over i aldersgruppene (U10/U12/U14/U16).

Nybegynner-gruppen er lekbasert alpintrening for skiglede og mestring i familiebakken i Ingierkollen for barn mellom 5 – 10 år som klarer å ta skiheisen selv i familiebakken. Er barna yngre, men har stått en del på ski, ta kontakt med oss for en prat.

Meld deg på her: Kommer 1 oktober 2021

Nytt av året er at vi kjører 2 kurs i løpet av sesongen (januar og februar). Etter kurset blir de flyttet over i Rekrutt-gruppen og kan fortsette treningen for å utvikle ferdighetene enda mer.

I år har vi også to helgekurs for nybegynnere, i januar og februar. Etter kurset kan deltakerne delta i rekrutt-gruppen og kan fortsette treningen for å utvikle ferdighetene enda mer. Ved ønske om å delta i rekrutt-gruppen etter endt helgekurs – velg “Deltakelse Rekruttgruppe” i påmeldingen.

Les om Rekrutt-gruppen her.

TRENINGSTIDER:

MANDAGER: 17:30-19:00

TORSDAGER: 17:30-19:00

Helgekurs 1: 8-9 + 15-16 januar, kl 11-13 alle dager

Helgekurs 2: 5-7 og 12-13 februar, kl 11-13 alle dager

Påmelding åpner 1 oktober for både kurs januar og kurs februar samt helgekurs.

Praktisk informasjon

Vi anbefaler at dere ankommer treningen 15 minutter før oppstart for å gjøre barna klar slik at barna er klare med ski på beina når vi starter opp. Oppmøte er nede i bunnen av familiebakken ved heisen (se etter IRS flagget).

Pris:

2000,- for nybegynner-trening (dette inkluderer nybegynnerkurs og videre trening med Rekrutt-gruppa ut sesongen). Barna kan trene en eller to ganger per uke, og være med så mange eller få treninger dere selv ønsker.

Pris: 1400,- for helgekurs og 600,- ekstra for videre trening med Rekrutt-gruppa ut sesongen.

Vi starter på et lavt nivå i familiebakken. Her læres å ploge, svinge og stoppe. Det blir mye moro med kjøring rundt «dusker» under «broer» og skileik. Ønsker noen av barna og gå over i Rekrutt-gruppa før nybegynnerkurset er ferdig er det fult mulig.

Vi sørger for individuell tilpasning slik at det føles trygt og godt å komme opp «til neste nivå» (Rekrutt-gruppa)

Trenger du å låne skiutstyr kan dette lånes gratis på «Bua» v/ Oppegård bibliotek: bua-oppegaard

Heiskort er ikke inkludert i treningsavgiften og kjøpes hos Ingierkollen Slalomsenter.

Klubben er drevet på dugnadsbasis, og kiosken i Ingierkollen er foreldredrevet. Ved påmelding deltar man derfor også på en vakt a 3 timer i kiosken i løpet av vinteren. Kiosken er en viktig inntekt for oss.

 

 

Kontakt

Kathrine Solbak, Foreldrekontakt
Tlf: 464 10 027
Linda Vist, Foreldrekontakt
Tlf: 480 08 146
 

Reportasjer

Sponsorer: