Om samlinger i IRS

Om samlinger i IRS for nye medlemmer

Samlinger i IRS er godteri-frie. Den siste dagen på samling på Juvass pleier de fleste å kjøpe seg en Juvass-bolle å ta med i bilen hjem. Det skal være ro på rommet kl 2100 og lys slås av (av utøverne selv) kl 2130 for de som reiser alene.

Huskeliste samlinger

  • Matboks
  • Drikkeflaske
  • Turstol/ turkrakk
  • Preppeutstyr – du trenger ikke ta med hele preppe-kofferten om du har en, men ta gjerne med fil, tvinger og flytende voks
  • Håndkle til å tørke ski når du har vasket dem
  • Regntøy
  • Solkrem (til Juvass om sommeren)
  • Tøy til barmark – og gode joggesko

Kommunikasjon

Kommunikasjon under samling skjer på Spond. Viktig å følge med på oppdateringer og endringer som kan komme på svært kort varsel som følge av sen informasjon fra bakken/overnattingssted om mat / åpningstid i bakken, etc.  Sjekk derfor Spond dag/kveld under samling. Dagsplan for samlinger legges også ut på Spond.

Vedlikehold av ski på samlinger:

Skyll alltid skiene etter hver dag på samling når bakken har blitt saltet. Dette fordi det bakkene saltes når det er varmt i været, og dette setter seg på skiene slik at det kan ruste. Mange samlingssteder har hageslanger ved preppebodene, alternativt tar man med ski inn i dusjen. Ski preppes daglig for godt feste i bakken, ta minimum kantene hver dag. Dette er like viktig for nybegynnere for å få mestringsfølelse med godt feste, som for de rutinerte.

Spesielt for Juvass:

På Juvass pleier vi ofte å «løpe oss ned» etter en lang dag i bakken. Ta derfor med joggesko opp til bakken. De skifter på p-plassen og løper 1,5 km, og blir plukket opp av bil der. Treningsklær ikke nøvdendig – kun joggesko.

Senere på dagen er det barmarkstrening for alle løpere  – enten innendørs eller utendørs.

Hver kveld er det informasjonsmøte for utøverne – «løpermøte». Dette er et kort møte som trenerne holder for å snakke om morgendagen og oppsummer dagens trening.  Dette er et møte kun for utøverne.

SAS Sportsreiser
SAS Flyreiser opptjener IRS klubbrabatt:

* SAS SPORT FORDELER:
1: Bestill reisen helt fram til avgang
2: Endring av dato uten kostnad
3: Navneendring fram til avreise uten kostnad
4: 2 kolli á 23kg
5: Full refusjon fram til 1 dag før avreise
6: Credits ved hver reise med SAS og partnere

For å få disse fordelene må du å oppgi SLUSTNO (CMP-kode for IRS) ved billettbestilling.

Ved bestilling av alle enkeltreiser må koden SLUSTNO registreres på www.sas.no/sport – eller til ditt reisebyrå for å sikre opptjening av SAS CREDITS.

-gjelder i hele Europa!

SAS tilbyr også GRUPPESPORTSPRIS
For bestilling av gruppereiser tas kontakt med SAS Gruppeavdeling på telefon: 64 81 85 00, e-post gruppereiser(a)sas.no eller deres reisebyrå. Forutsetningen for en gruppesportspris er at minimum 10 personer reiser samlet tur/retur.

Sponsorer: