Vi bruker informasjonskapsler for optimalisering av brukeropplevelsen og markedsføringsformål.

Les mer Ok
Ingierkollen Rustad Slalomklubb
+ 47 480 79 913 post@irsalpin.no
  • Hjem
  • Grupper
    • NYBEGYNNER
    • REKRUTT
    • U10 (6-10 år)
    • U12 (11-12 år)
    • U14 (13-14 år)
    • U16 (15-16 år)
    • BREDDE (11-16 år)
    • MASTERS
    • PRIVATTIMER
  • Linker
  • Resultater
  • Klubben
    • Innmelding
    • Skilisens
    • Regler
    • Alpinutstyr
    • Treningslære
    • Treningsprogram
  • Kontakt oss
  • SAMLINGER
  • RENN
 
Login / intranett

Alpinski og støvler til yngre løpere

 

u08 og oppover (6-8 år)

SKI OG STØVLER FOR YNGRE LØPERE
-en kortversjon for enkle valg i oppstart med alpint
(Se også «VALG AV ALPINUTSTYR» som gir deg en utvidet informasjon om utstyr.)

SKI
1.) For de yngste i klubben anbefaler vi slalåmski som oppstart. Den svinger lett og er kort, for grei håndtering. Lengde =skulderhøyde. Strekk deg etter kvalitet! Torshov Sport gir deg gode råd her!

2.) Videre utvikling(alder) fører til 2 par ski og oppstart med storslalåmski. Lengde= Kroppshøyde eller noen cm over. Kjøp myke ski med god kvalitet.

STØVLER
Viktigst er at støvler passer (ikke for store, og ikke for små) og at de er myke med god vinkel framover i ankel. «Du skal vokse ut av støvler, ikke inn i dem!) Foreslås å kjøpe nye, og bruk ekspertise her! Torshov Sport, ShureFoot, m.fl.

PREPPING
Prepping av ski har vi liggende ifo på weben, men her anbefales å gå kurs på Torshov Sport, slik at en får m det praktiske og får øvd. Fra 12 års alder bør løper ha blitt med på prepping, og gradvis overta fra her. Skal ikke være fornøyd m foresattes kvalitet fra den alderen. Slipp dem til!

Sponsorer:
Sigum Fagerberg
BDO
Sport 1 SNØ
Vital Elektro
Beths Beauty
Ostnes
KPMG
Ingierkollen Rustad Slalomklubb
IRS
PB 177, Holmlia 1203 Oslo
+ 47 480 79 913
post@irsalpin.no
Meny
  • Hjem
  • Grupper
  • Linker
  • Resultater
  • Klubben
  • Kontakt oss
  • SAMLINGER
  • RENN
Copyright © 2025 www.irsalpin.no. Ingierkollen Rustad Slalomklubb. All rights reserved.