REKRUTT
Kathrine Solbak
Mobil: 464 10 027
Epost: sportssjef@irsalpin.no
 

Planer

Slalåmtrening for alpint REKRUTTER

Rekrutt-gruppen 2024

Lek og lær – for mer gøy på ski
VELKOMMEN TIL REKRUTT-GRUPPEN

Rekrutt-gruppen er trening for barn som allerede har gjennomført nybegynnerkurs i alpin, eller har erfaring/ferdigheter for et videre nivå. Vi anbefaler alle ski ivrige barn som ønsker å starte med aktivt alpint om å starte i denne gruppen (uavhengig av alder). Fra denne gruppen kan de når som helst i løpet av sesongen prøve seg i en av de aktive gruppene (U10/U12/U14/U16). Disse gruppene stiller i konkurranser, drar på samlinger og trener barmark utenfor skisesong.

Rekrutt-gruppen er lekbasert alpintrening for skiglede og skiteknikk i Ingierkollen for barn i alle aldre. Treningen vil foregå i familiebakken og i den nederste delen av hovedbakken (vi kjører ikke det bratteste henget, men barn som ønsker å prøv seg vil selvfølgelig få muligheter til det i rekrutt-gruppen også).

Meld deg på her: påmelding rekruttgruppe 2024

Du blir automatisk innmeldt som medlem i klubben vår ved påmelding på Rekrutt.

Har du allerede gjennomført/meldt deg på et nybegynnerkurs i løpet av sesongen så vil du automatisk bli flyttet til rekrutt-gruppen hvis du ønsker å stå mere på ski (dette er da inkludert i prisen for nybegynnerkurs). Les om Nybegynnerkurs her og her

TRENINGSTIDER:

MANDAGER:   17:30-19:00

TORSDAGER: 17:30-19:00

Praktisk informasjon

Vi anbefaler at dere ankommer treningen 15 minutter før oppstart for å gjøre barna klar slik at barna er klare med ski på beina når vi starter opp. Oppmøte er nede i bunnen av familiebakken ved heisen (se etter IRS flagget).

Pris: 2000,- for rekrutt-trening hele sesongen. Barna kan trene en eller to ganger per uke, og være med så mange eller få treninger dere selv ønsker.

I denne gruppen skal vi ha det gøy samtidig som vi begynner å lære svingteknikk. Det blir mye moro med kjøring rundt «dusker», kjøre løype og skileik. De mest ivrige barna kan også prøve seg i aktiv gruppene i løpet av sesongen, og da avtales dette med trenere. Vi sørger for individuell tilpasning slik at det føles trygt og godt å komme opp «til neste nivå» (U10/U12/U14/U16). I aktiv gruppene er målet å kjøre raskere med god kontroll.

 

For rekrutt-gruppen anbefaler vi slalåmski som oppstart. Den svinger lett og er kort, for grei håndtering. Lengde =skulderhøyde.

Heiskort er ikke inkludert i treningsavgiften og kjøpes hos Ingierkollen Slalomsenter.

Ingierkollen Rustad Slalomklubb driver kiosken i Ingierkollen på dugnadsbasis blant alle foreldre så lenge bakken er åpen om vinteren. Det må forventes at også deltakere i rekrutt-gruppa stiller på kioskvakt kveldstid i løpet av sesongen.

 

 

Kontakt

Kathrine Solbak, Foreldrekontakt
Tlf: 464 10 027
 

Reportasjer

Sponsorer: